Leave Your Message

TIANJIN GRAND CONSTRUCTION MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD., DEEPly kalibet dina alat pemecah batu leuwih ti 20 taun.

ngeunaan-img
Kami nawiskeun R&D, manufaktur precision, perdagangan internasional sareng jasa solusi alat pangeboran, sedengkeun ayeuna nuju janten pamimpin industri alat pemecah batu global.

Kantor pusat kami aya di kota Tianjin anu mangrupikeun kota kotamadya langsung di handapeun Pamaréntah Pusat Cina. Kota Tianjin ngagaduhan bandara sareng palabuan laut, anu ogé kota modern anu éndah. Pusat manufaktur kami aya di kota Qianjiang Propinsi Hubei. Garis produksi modern urang gaduh pusat mesin CNC sareng lathe CNC, gaduh tingkat manajemén modern sareng kamampuan manufaktur. Puseur produksi ieu owning leuwih ti 290 staffs (13.8% di antarana mangrupakeun insinyur).

Keunggulan Kami

  • Misi Perusahaan

    Misi Perusahaan

    Kami nyayogikeun alat pangeboran kualitas luhur sareng harga-harga pangsaéna pikeun perusahaan pangeboran supados produksina langkung aman sareng efisien.

  • Visi Perusahaan

    Visi Perusahaan

    Tujuanana urang decoming nu supplier paling profésional sarta thoughtul parabot pangeboran sarta widang uji permukaan sumur.

  • Dipingpin ku élmu

    Anjog ku sains jeung téhnologi sangkan kualitas sakumaha inten.

SERTIFIKAT KAMI

API 6D, API 6A, API16C, ISO9001 (Upami anjeun peryogi sertipikat kami, mangga ngahubungi)

API 16C-20246c4
API 6D-2024b9j
AAA) 2024xdw
Lisensi Kasalametan Radiasi -2025vq1
ISO 9001(20234xz
Sertifikasi Kredit Perusahaan 19 Juli 2024i9b
zhanghsu (8)f23
zhanghsu (7)qh0
zhanghsu (6)8ym
zhanghsu (5)78w
zhanghsu (4)zwn
zhanghsu (1)pgm
zhanghsu (3)374
zhanghsu (2)t6t
API 6A-20243ne
010203040506070809101112131415