Leave Your Message
010203

MEREK
Kaluwihan

Kita nawakake R&D, manufaktur presisi, perdagangan internasional lan layanan solusi alat pengeboran, nalika saiki tuwuh dadi pimpinan industri alat pemecah batu global.

Sugeng rawuh ing Tianjin Grand Construction Machinery

Tianjin Grand Construction Machinery Technology Co., Ltd., banget melu alat pemecah batu luwih saka 20 taun.

kauntungan
Babagan awake dhewe

ENTERPRISE
PAMBUKA

Kantor pusat kita dumunung ing kutha Tianjin sing minangka kutha kotamadya langsung ing Pemerintah Pusat China. Kutha Tianjin nduweni bandara lan pelabuhan, sing uga minangka kutha modern sing apik banget. Pusat manufaktur kita dumunung ing kutha Qianjiang Provinsi Hubei. Garis produksi modern kita duwe pusat mesin CNC lan mesin bubut CNC, nduweni tingkat manajemen modern lan kemampuan manufaktur. Pusat produksi nduweni luwih saka 290 staf (13,8% saka wong-wong mau minangka insinyur).

Ndeleng Liyane
babagan awake dhewe

PRODUK Inti

Pangembangan kita saiki yaiku nyedhiyakake macem-macem rig pengeboran rotary kanthi roller bit, tricone drill bit, PDC bit, HDD reamer etc.

010203040506070809101112

kasus

Tianjin Granda Machinery Technology Co., Ltd. wis nganakake riset babagan teknologi riset teknik kanggo pindhah menyang pasar internasional ing mangsa ngarep.

wartawarta

Kita wis nggawe lan njaga kontak jangka panjang karo industri-elit ing saindenging jagad.

Ndeleng Liyane
Pengin luwih ngerti
Nampa Update lan Tawaran saka Tonze