Leave Your Message

TIANJIN GRAND CONSTRUCTION MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD., SING TINGGI ING ALAT ROCK BREAKING Luwih saka 20 taun.

babagan-img
Kita nawakake R&D, manufaktur presisi, perdagangan internasional lan layanan solusi alat pengeboran, nalika saiki tuwuh dadi pimpinan industri alat pemecah batu global.

Kantor pusat kita dumunung ing kutha Tianjin sing minangka kutha kotamadya langsung ing Pemerintah Pusat China. Kutha Tianjin nduweni bandara lan pelabuhan laut, sing uga dadi kutha modern sing apik banget. Pusat manufaktur kita dumunung ing kutha Qianjiang Provinsi Hubei. Garis produksi modern kita duwe pusat mesin CNC lan mesin bubut CNC, nduweni tingkat manajemen modern lan kemampuan manufaktur. Pusat produksi nduweni luwih saka 290 staf (13,8% saka wong-wong mau minangka insinyur).

Kaluwihan Kita

  • Misi Perusahaan

    Misi Perusahaan

    Kita nyedhiyakake alat pengeboran sing paling apik lan biaya kinerja sing paling apik kanggo perusahaan pengeboran supaya produksi luwih aman lan efisien.

  • Visi Perusahaan

    Visi Perusahaan

    Tujuane yaiku dadi pemasok alat pengeboran lan lapangan uji permukaan sumur sing paling profesional lan mikir.

  • Dipimpin dening ilmu

    Anjog dening ilmu lan teknologi kanggo nggawe kualitas minangka inten.

SERTIFIKAT KITA

API 6D, API 6A, API16C, ISO9001 (Yen sampeyan butuh sertifikat, hubungi)

API 16C-20246c4
API 6D-2024b9j
AAA) 2024xdw
Lisensi Keamanan Radiasi -2025vq1
ISO 9001(20234xz
Sertifikasi Kredit Perusahaan 19 Juli 2024i9b
zhanghsu (8)f23
zhanghsu (7)qh0
zhanghsu (6)8ym
zhanghsu (5)78w
zhanghsu (4)zwn
zhanghsu (1)pgm
zhanghsu (3)374
zhanghsu (2)t6t
API 6A-20243ne
010203040506070809101112131415